Om oss


I företaget VivaKristall finns en 40 år lång erfarenhet av symaskiner. Jag började sälja Husqvarna symaskiner redan i slutet på 60-talet. Då bedrev jag den främst genom dörrknackning men redan 1971 startade jag tillsammans med min bror en Husqvarna Sy-butik i Kungälv. Några år senare var det dags att öppna en Husqvarna Sy-butik i Lindesberg och fram till 1995 drev jag den butiken.

Med några års arbete med kristall så var det återigen dags 2007 för en symaskinsbutik och VivaKristall var ett faktum. Namnet är ett arv från tiden inom kristallbranschen därav det något udda namnet på en symaskinsbutik. Här bedrivs både försäljning och reparationsarbeten, när jag inte gör hembesök hos olika kunder som önskar det. Främst vänder jag mig till privatpersoner, men även skolor och offentliga institutioner som behöver hjälp med sina maskiner är varmt välkomna.

Jag arrangerar även utförsäljningar på orterna Askersund, Nora, Karlskoga, Hällefors, Lindesberg och Filipstad. Dessa orter besöker jag höst och vår och stannar några dagar för att sälja och serva symaskiner.

Varmt välkommen att kontakta VivaKristall om du söker något inom symaskinsbranschen.

© Copyright 2019, Viva kristall